Anasayfa » Genel » 9520 ’ye Mesaj Gitmiyor (Anında Çözüm)

9520 ’ye Mesaj Gitmiyor (Anında Çözüm)

Ziyaretçilerimizden fazla biçimde 9520 ’ye ileti gitmiyor biçiminde sual aldık. Bizlerde ziyaretçilerimize dayanakçı olabilmek ismine 9520 ’ye ileti gitmiyor isminde yeni bir içerik oluşturma kararı aldık. Bu içeriğimizle beraber 9520 ’ye ileti gitmiyor, 9520 ’ye ileti yollayamıyorum, 9520 ’ye ileti atamıyorum, 9520 ileti gitmiyor başlıklarında bilgi paylaşmış olacağız.

9520 Nedir Kısaca

9520, Türk Telekom tarafından idarenen ve Türk Telekom ’a bağlı olan bir sms servisidir. 9520 ’ye ileti atarak mobil hatlarınız için tek kullanımlık parola alabilirsiniz. Bu parolayla beraber Türk Telekom fertsel internet şubesine girerek tüm hat ayarlarınızı, kutularınızı idareme olanağına sahip olursunuz. Bazı gidişatlarda 9520 ’ye ileti soymazsınız ve atamadığınız içinde TT online operasyonlara giriş yapamazsınız. Fakat kaygılanmayın, altta paylaşacağımız usuller sayesinde 9520 ’ye ileti gitmiyor meselenize çözüm sağladık.

9520 ’ye İleti Gitmiyor

9520 ’ye ileti gitmiyorsa veya 9520 parola alamıyorum diyorsanız evhama kapılmadan altta paylaştığımız bilgilere göz atarak ayarlarınızın Doğru olup olmadığını hakimiyet edin.

Uslu telefonunuzun Doğru bir biçimde SMS ve MMS ayarlarının yapılı olduğuna göz atın.İleti yazma alanına 9520 haricinde bir numara yazmamanız gerekmektedir.9520 ’ye her iletiyi yollayamazsınız. Bu surattan 9520 ’ye ileti atıyorsanız yolladığınız iletinin içeriğini hakimiyet edin.

9520 ’ye ileti atarak Türk Telekom tek kullanımlık parolaya sahip olursunuz. Bu parolayla beraber TT online operasyonlara girebilir ve tüm hat ayarlarınızı tek bir tuşla idareyebilirsiniz. Şayet 9520 size parolanızı vermiyorsa bunun sebebi hattınıza tanımlı olan rastgele bir parolanın olup olmamasıdır. 9520 ’yle ilgili olarak paylaşabileceğimiz bazı öbür çözüm usulleri de mevcuttur. Altta sizler için öbür çözüm usullerini hisseleştik.

9520 ’ye İleti Atamıyorum Çözümü

Hattınız henüz çok yeniyse 9520 ’ye ileti soymazsınız.Hattınızın ağını hakimiyet edin ve şayet ağınız sürüklemiyorsa sürükleyen bir alana gidin.Telefonunuzun hafızasının dolu olup olmadığına dikkat edin.

9520 ’ye İleti Yollayamıyorum Meseleyi İçin Çözüm

Sizlere paylaşabileceğimiz 3. Çözüm usulüyse telefonunuzun ayarlar kısmı üzerindendir. Altta paylaştığımız ayarları yaparak muhtemelen meseleyi çözmüş olacaksınız.

Telefonunuzun ayarlar kısmına girin.Ayarlar sayfasında yer alan uygulamalar butonuna tıklayın.Hepsi kısmına girin.Mesajlaşma uygulamasına tıklayın.Premium SMS gönder alternatifine tıklayın.Bu alandan ayarları ‘ ’Her Zaman izin ver ’ ’ alternatifini etkin edin.

9520 Fiyatlı Mi

Hayır, Türk Telekom tarafından idarenen 9520 sms servisi tamamen fiyatsızdır. 9520 ’ye SMS atarken rastgele bir fiyat ödemezsiniz.

Türk Telekom İleti Yollayamıyorum

Tüm ayarları yapmanıza karşın hali hazırda rastgele bir neticeye erişemediyseniz Türk Telekom alıcı hizmetleriyle irtibata geçmeniz gerekir.

Türk Telekom alıcı hizmetleri numarası: 444 1 444Türk Telekom internet sitesi: Tıkla

Türk Telekom Alıcı Hizmetleri Direk Bağlanma

Alıcı hizmetlerine bağlanmak istediğiniz zaman cerrah sizleri oradan oraya yönlendirebilir ve bu vaziyet oldukça can sıkıcıdır. Bu gidişatın önüne geçebilmek ismine sizlere çözüm usulü paylaşıyoruz. Şayet telefonda beklemek istemiyorsanız ve dolaysız olarak alıcı hizmetlerine bağlanmak istiyorsanız alttaki usulü deneyin.

444 1 444 numarasını arayın.Cerrah konuşmaya başladığında 2 ’ye basın.Yeniden konuşunca 1 ’e basın.Son olarak 0 ’a basın.

Genel kategorimizi analizi unutmayın.

Oy Ver